Over ons

Waarschijnlijk zou ik een boek kunnen schrijven over de geschiedenis van DJ drive-in shows maar vat het even kort samen.

Terug naar het jaar 1983.

Helemaal lyrisch van muziek wilde ik meer daarmee gaan doen. Daarom werd ik actief bij de destijds grootste drive-in show van Zeeland en leerde er de kneepjes van het vak. Vervolgens kreeg ik de mogelijkheid om programma’s te maken voor radio stations…

In 1986 nam ik de stap om een eigen drive-in show te starten. Door de manier van draaien (allround muziek voor iedereen) kreeg ik steeds meer aanvragen voor optredens. Meer optredens betekende ook de noodzaak van extra licht en geluidsapparatuur – en extra mankracht!

Het allerbelangrijkste vond ik dat er bij elk feest een ervaren dj moest staan. Vandaar de keuze voor de naam DJ drive-in shows.

U wenst een deejay die van een gewoon feestje een onvergetelijk gebeuren maken? Dan bent u bij mij aan het goede adres – al meer dan 30 jaar!!!!!

Muzikale groet,
Hans Croon

Een paar bijzondere anekdotes:

In 1988 organiseerde ik de allereerste Zeeuwse house party (badpaviljoen Domburg).
In 1990 won ik de Nederlandse Allround DJ kampioenschappen.
In 1992 nam ik deel aan de Dutch Housemix Championship en kwam in de finale (werd uiteindelijk 3de…).
In 1992 organiseerde ik de allereerste Zeeuwse dance classics party.
In 1993 organiseerde ik als enige in Zeeland ‘House against Hate’, een wereldwijd dance spektakel…
In 2006 organiseerde ik de allereerste SalsameetsDisco feesten.
In 2009 werd ik geboekt voor een bruiloft te Alkmaar. In het voorprogramma zou een artiest zingen (via onze installatie).
De artiest: Jeroen van der Boom…… Was dus ‘mijn voorprogramma…’.
De afgelopen jaren heb ik flink geïnvesteerd in nieuwe materialen, zoals professionele laser shows (deze worden ook regelmatig verhuurd aan grote organisaties) en de schitterende LED dansvloer – uniek in Zeeland!!

Anno nu vind ik het nog steeds net zo leuk om op een feest te draaien als toen ik begon! En dat gaat ook op voor de mensen die bij mijn bedrijf betrokken zijn!

Mag ik u uitnodigen voor een geheel VRIJBLIJVEND gesprek?