Feesten

Party shows

Onze deejays zorgen ervoor dat iedereen na het laatste nummer eigenlijk nog veel langer wil door gaan.

De shows hebben een mooie uitstraling (geen ‘tafel met een kleed erop’), zijn voorzien van een afwisselende lichtshow, uitstekend geluidssysteem en professionele dj apparatuur. Maar bovenal… de muziek wordt gedraaid door deejays die weten hoe een feest te bouwen!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Bruiloften

Wij verzorgen al meer dan 30 jaar bruiloften.

U kiest op de mooiste dag van uw leven waarschijnlijk voor prachtige ringen, mooie kleding, een fraaie trouw auto en een echte fotograaf. En natuurlijk moet het feest ’s avonds een fantastische afsluiter vormen. Bij ons krijgt u de garantie van een heerlijk feest waarop met een ‘big smile’ terug gekeken kan worden.

Onze trouw dj’s maken er een feest van waar iedereen met plezier aan terug denkt. Voor elk wens hebben wij de juiste show in de aanbieding. Van compact tot imposant. Ook high tech laser shows kunnen we aanbieden! In tegenstelling tot bands of muzikanten gaan wij non-stop de hele avond door – geen pauzes dus!

Mogen we jullie uitnodigen voor een geheel vrijblijvend gesprek zodat we uitgebreid kunnen uitleggen wat het verschil is tussen gewone drive-in shows en de ervaring van DJ Drive-in shows? Waarschijnlijk zeggen jullie daarna niet alleen tegen elkaar maar ook tegen ons: JA, WIJ WILLEN…

Thema feest

U gaat een thema feest organiseren?
Mogen wij u onze ervaring en ideeën aanbieden om het feest tot een onvergetelijk gebeuren te maken? Licht, geluid, aankleding, passende dj’s en daarbij natuurlijk de leukste passende muziek! Als enige in Zeeland leveren wij bijvoorbeeld Vintage Deejays… ofwel muziek gedraaid vanaf vinyl!

Wij denken van A tot Z met u mee om het thema een fantastische invulling te geven.

Thema feest? De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies daarom voor de ervaring van DJ drive-in shows.

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest geef je alleen om bijzondere redenen: jubileum, nieuw pand, succesvol jaar etc.

Mogen wij ons aanbieden om zo’n gelegenheid een geweldige happening te laten worden? Wij zorgen voor het verschil tussen een gewoon feest en iets aparts. Zelfs saaie collega’s lijken opeens te kunnen dansen, en mensen die voorheen muurbloempjes waren zijn niet van de dansvloer weg te lokken. De lichtshows zorgen ervoor dat uw bedrijfsruimte(s) onherkenbaar anders lijken.

Wij houden rekening met uw doelstelling en zorgen vervolgens voor een onvergetelijk feest met stralende gezichten na afloop. Samen met u bekijken wat nodig is om uw feest spetterend te laten verlopen.

DJ Drive-in shows kan bogen op 30 jaar ervaring. En die bieden wij u graag aan.

Mag ik u uitnodigen voor een geheel VRIJBLIJVEND gesprek?